Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Latest Forum Threads in SAP NetWeaver Technology Platform

older | 1 | .... | 51 | 52 | (Page 53) | 54 | 55 | .... | 76 | newer

    0 0

    Dear Experts

     

    I need a help. We raise a service ticket for every email that we receive. I want a list of all those service tickets, email unique reference number, along with the sender email id (And not the BP standard email id). I am unable to find it. Tried SOIN, SOST, SOOD, but of not much use.

    Kindly help

     

    Regards

    Malay


    0 0
  • 03/26/15--05:06: where do i put robots.txt?
  • Hi Netweaver guru's

     

    Can someone tell me if it is possible to add a robot.txt file on an external facing netweaver java instance?

     

    We are running an xLSO solution, which is available from the internet.

     

    The solutions i created so that you can access it by goring to: learning.mycompany.com which will then redirect you to learning.mycompany.com/xlso/xxxxx

     

    So, there are no reverse proxies or anything in between, and therefore wee need a robots.txt file  (to keep search engines from cataloging the content).

     

    I can see that it is possible, and sap has some recomendations, when you run an external facing portal for instance.

    But i cant seem to find a guide or how-to

     

    Help is therefore much apreciated!

     

     

     

     

    Best regards

    Ronni


    0 0

    Hei experts,

     

    I need to remove one background job from my client 555, every 15minutes the job is getting cancelling, below are the details

     

    Job name : SAP_CCMS_CENSYS_DISPATCHER

    Job class : C

    Status     : Canceled

     

    Job Start :

    After Event:

         Event      : SAP_CSM_TRIGGER_CENSYS_DISPATCH

     

    Job frequency : Event periodic

     

    Error message : Logon of user BASIS in client 500 failed when starting a step

     

    This job was created in deleted client 500, now i have only 555 client.

     

    please let me know how to remove this job, which was created in obsolete client.

     

    I cant able to see this job in other than cancelled status in SM37


    0 0

    Hello,

     

    I am trying to connect through the RFC API to an SAP system, which I normally use with my own certificate.

    Unfortunately the connection is unsuccessful and I get the following error message back:

     

         RFC Error Info : Group : 103 Key : RFC_ERROR_LOGON_FAILURE Message : No suitable SAP user found for X.509-client certificate

     

     

    My implementation is in PHP, but I created an equivalent code snippet in C,

    which would have the same meaning:

     

            /*

         1. client_cert contains the certificate of the SAP user.

          

         2. The connection parameters are as follows:

              ASHOST     = "...sap...system..."

              SYSNR          = "24"

              CLIENT          = "100"

              X509CERT     = client_cert

              GWHOST     = "...sap...system..."

              R3NAME     = "CSS"

              LANG          = "EN"

         */

     

         handle = RfcOpenEx(connectionParameters);

         if (!handle) {

              printf("Connection failed. Error info: %s", RfcError());

         }

          

         RfcClose(handle);

     

    As we see from the result, the connection really fails and the error

    description sais, that the system cannot find an user with such certificate.

    (I should remind you, that I cut off the BEGIN CERTIFICATE and END

    CERTIFICATE tags, as well as the white spaces in the certificate. If I don't

    do this, I get the message, that the maximum length of the parameter is

    exeeded, which now means for me, that the certificate could not be parsed).

     

    I would be very thankful if someone could help me to find the right

    solution. Since I don't have any idea what happens after the RFC SDK

    library's entry point and in the documentation is not specified in which

    format the certificate must be supplied, it is very hard for me to guess

    where and what is wrong. The error messages are also not very helpful in my

    situation, for I cannot figure out how to proceed.

     

    Thanks in advance for Your help!

     

    Best Regards,

    Vasil Bachvarov

    SAP


    0 0

    Hi

     

    during a test export off a BW system ( systemcopy with sapinst) one of the 35 steps in the abap export fails with this errormessages

     

    ERROR: 2010-02-01 14:48:23 com.sap.inst.migmon.LoadTask run

    Unloading of 'SAPAPPL1_1' export package is interrupted with R3load error.

    Process 'E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe -e SAPAPPL1_1.cmd -datacodepage 4103 -l SAPAPPL1_1.log -stop_on_error' exited with return code 2.

    For mode details see 'SAPAPPL1_1.log' file.

    Standard error output:

    sapparam: sapargv( argc, argv) has not been called.

    sapparam(1c): No Profile used.

    sapparam: SAPSYSTEMNAME neither in Profile nor in Commandline

     

    The sapsystemname is set in the instance profile

     

    from the log

     

    (EXP) ERROR: DbSlPrepare/BegRead failed

      rc = 103, table "/BI0/0200000001"

      (SQL error 208)

      error message returned by DbSl:

    Invalid object name '/BI0/0200000001'.

    Statement(s) could not be prepared.

    (DB) INFO: disconnected from DB

     

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe: job finished with 1 error(s)

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe: END OF LOG: 20100201141907

     

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe: START OF LOG: 20100201144725

     

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe: sccsid @(#) $Id: //bas/701_REL/src/R3ld/R3load/R3ldmain.c#7 $ SAP

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe: version R7.01/V1.4 [UNICODE]

    Compiled Aug 11 2009 00:02:15

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe -e SAPAPPL1_1.cmd -datacodepage 4103 -l SAPAPPL1_1.log -stop_on_error

     

    (DB) INFO: connected to DB

    (DB) INFO: Export without hintfile

    (GSI) INFO: dbname   = "BSSWIN-2CC-S-079                                                                                "

    (GSI) INFO: vname    = "MSSQL                           "

    (GSI) INFO: hostname = "WIN-2CC-S-079                                                   "

    (GSI) INFO: sysname  = "Windows NT"

    (GSI) INFO: nodename = "WIN-2CC-S-079"

    (GSI) INFO: release  = "5.2"

    (GSI) INFO: version  = "3790 Service Pack 2"

    (GSI) INFO: machine  = "AMD64 Level 6 (Mod 15 Step 7)"

    (GSI) INFO: instno   = "INITIAL   "

    (EXP) ERROR: DbSlPrepare/BegRead failed

      rc = 103, table "/BI0/0200000001"

      (SQL error 208)

      error message returned by DbSl:

    Invalid object name '/BI0/0200000001'.

    Statement(s) could not be prepared.

    (DB) INFO: disconnected from DB

     

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe: job finished with 1 error(s)

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe: END OF LOG: 20100201144730

     

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe: START OF LOG: 20100201144818

     

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe: sccsid @(#) $Id: //bas/701_REL/src/R3ld/R3load/R3ldmain.c#7 $ SAP

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe: version R7.01/V1.4 [UNICODE]

    Compiled Aug 11 2009 00:02:15

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe -e SAPAPPL1_1.cmd -datacodepage 4103 -l SAPAPPL1_1.log -stop_on_error

     

    (DB) INFO: connected to DB

    (DB) INFO: Export without hintfile

    (GSI) INFO: dbname   = "BSSWIN-2CC-S-079                                                                                "

    (GSI) INFO: vname    = "MSSQL                           "

    (GSI) INFO: hostname = "WIN-2CC-S-079                                                   "

    (GSI) INFO: sysname  = "Windows NT"

    (GSI) INFO: nodename = "WIN-2CC-S-079"

    (GSI) INFO: release  = "5.2"

    (GSI) INFO: version  = "3790 Service Pack 2"

    (GSI) INFO: machine  = "AMD64 Level 6 (Mod 15 Step 7)"

    (GSI) INFO: instno   = "INITIAL   "

    (EXP) ERROR: DbSlPrepare/BegRead failed

      rc = 103, table "/BI0/0200000001"

      (SQL error 208)

      error message returned by DbSl:

    Invalid object name '/BI0/0200000001'.

    Statement(s) could not be prepared.

    (DB) INFO: disconnected from DB

     

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe: job finished with 1 error(s)

    E:\usr\sap\BSS\SYS\exe\uc\NTAMD64\R3load.exe: END OF LOG: 20100201144823

     

    BR

     

    Niels R


    0 0
  • 04/01/15--07:28: Are BOM's time sensitive?
  • HI

     

    We have several BOM's set up within our R3 system and some of these are not reaching the production plans.

     

    I'm now wondering if there is an issue with the validity dates we have set up for different plants.

     

    We have a sub plant with effective date ahead of the main plant for some items and these are not feeding the forecast data into the production plans.

     

    On other items where the main plant predates the sub plant the data flows perfectly.

     

    I'm not aware of there being any timing issues within SAP, however this does seem to show that if we have more than one live BOM for production, then only the first effective date will be picked up by production.

     

    We can change the BOM type if you know that to be a cure for this and I will apply the learning with our Master data "expert" who is currently claiming that this is a special engineering add on which the company does not have.. Even though this is part of the standard SAP system and I can see the different BOM types in the system.

     

    I have tried to find this information by searching the online directory, but there is no mention of having multiple live BOM's for production that I can find.

     

    Hoping that there is someone who can help clear this up as I'm having to go through a lot of data checks to the production plans each month to cover off the dependent demand.

     

    Thanks in advance

    Doug


    0 0

    We're facing a strange behaviour in ST02 after a system copy using MaxDB backup/restore with SWPM (backup was from our production system). When we click on history, no data is shown:

     

    st02_1.jpg

     

    We have to click on "-> Server", then the data is shown:

     

    st02_2.jpg

     

    Does anyone know how to make history work?


    0 0

    Hi. I use SAP NW 7.4  SP2 and have issue in next request

     

    POST / HTTP/1.1

    SOAPAction: ""

    Content-Type: text/xml; charset=UTF-8

    Content-Length: 559

     

     

    <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"

    xmlns:ns0="urn:SAPHostControl">

      <SOAP-ENV:Header/>

      <SOAP-ENV:Body>

        <ns0:MoveIpAddress>

          <aInterfaceName/>

          <aAddress>IP</aAddress>

          <aAddressFamily/>

          <aTargetHost>IP</aTargetHost>

          <aTargetUser/>

          <aTargetPassword/>

          <aTargetInterfaceName>???</aTargetInterfaceName>

          <aConnectionToTarget>???</aConnectionToTarget>

        </ns0:MoveIpAddress>

      </SOAP-ENV:Body>

    </SOAP-ENV:Envelope>

     

    maybe does anyone used this request, what I need write in aTargetInterfaceName && aConnectionToTarget  aConnectionToTarget - http, tcp or https don't work

     

    Thank you


    0 0

    Dear Experts,

     

     

        I am trying to install SAP ECC 6.0 EhP7 in Linux. I am getting the following error,

     

    Assertion failed: in function (role, readAccountData) { if (readAccountData === undefined) { readAccountData = true; } NWUsers.trace("NWUsers.getAccountData(", role, ")"); this._initAccountData(); ASSERT(arguments.callee, this.haveAccountData(role), "role " + role + " is not created yet."); var ad = this._readAccountDataFromKeydb(role); if (readAccountData) { ad = this._readAccountData(ad); } var masterpwd = this.getMasterPassword(); if (ad.password == "" && this._useMasterPasswordForAccountData(ad) && ad.type == "USER" && masterpwd !== undefined && role != NWUsers.roles.J2EEGuest && !ad.locked) { ad.password = masterpwd; } NWUsers.trace("NWUsers.getAccountData(): ", dump_properties(ad)); return ad; } : role OINSTALL is not created yet.

     

    I have gone through forums, i tried to create ONISTALL manually. But still it doesn't work.

     

    Any clue?


    0 0

    Hi,

     

    I am a SDN subscriber and successfully installed SAP Netweaver 7.0 SR3 on Solaris 10/08 oracle 10.2.0.4 database.

     

    Got the new license key file (Digitally-Signed License Key) and successfully installed with user sap*.

     

    But when I logon with newly created user it gives an error "Logon not possible (Error in license check)"

    I tried following but did not work out.

     

    -- Reinstall license key twice and show license installed successfully.

    -- Cannot install license from command prompt (saplicense -install -ifile=filename.txt) it gives an error "license key file is digital" try installing by login to system".

    -- Tried to recreate another user same problem.

    -- was able to logon with temp license but once temp license deleted cannot logon with new permenent license.

    -- only one user sap* can logon.

    -- SLICENSE shows license in database with staus "Green"

    -- Harware key, installation number verified. seems ok.

    -- When I am trying to install temp license it gives an error message " There is a permenent license key for "NetWeaver_ORA" in the system but it has never been checked successfully.In this situation a temporary license key must not be installed.

     

    If anyone had similer problem and found the solution please post it. would be appreciated for the solution.

     

    Thanks

     

    Atul


    0 0

    Hi,

     

    we generated a consumer proxy using the following WSDL file:

     

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><wsdl:definitions targetNamespace="https://soap.global-esign.com/axis/services/GlobalEsignSoapExt" xmlns:apachesoap="http://xml.apache.org/xml-soap" xmlns:impl="https://soap.global-esign.com/axis/services/GlobalEsignSoapExt" xmlns:intf="https://soap.global-esign.com/axis/services/GlobalEsignSoapExt" xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" xmlns:tns1="https://soap.global-esign.com/xsd" xmlns:wsdl="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/" xmlns:wsdlsoap="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"><!--WSDL created by Apache Axis version: 1.3 Built on Oct 05, 2005 (05:23:37 EDT)-->   <wsdl:message name="CreatePdfSignatureRequest">      <wsdl:part name="in0" type="xsd:string"/>      <wsdl:part name="in1" type="xsd:string"/>      <wsdl:part name="in2" type="xsd:base64Binary"/>      <wsdl:part name="in3" type="xsd:string"/>      <wsdl:part name="in4" type="xsd:boolean"/>      <wsdl:part name="in5" type="xsd:string"/>      <wsdl:part name="in6" type="xsd:string"/>   </wsdl:message>   <wsdl:message name="CreatePdfSignatureResponse">      <wsdl:part name="CreatePdfSignatureReturn" type="xsd:base64Binary"/>   </wsdl:message>   <wsdl:portType name="GlobalEsignSoapExt">      <wsdl:operation name="CreatePdfSignature" parameterOrder="in0 in1 in2 in3 in4 in5 in6">         <wsdl:input message="impl:CreatePdfSignatureRequest" name="CreatePdfSignatureRequest"/>         <wsdl:output message="impl:CreatePdfSignatureResponse" name="CreatePdfSignatureResponse"/>      </wsdl:operation>   </wsdl:portType>   <wsdl:binding name="GlobalEsignSoapExtSoapBinding" type="impl:GlobalEsignSoapExt">      <wsdlsoap:binding style="rpc" transport="http://schemas.xmlsoap.org/soap/http"/>      <wsdl:operation name="CreatePdfSignature">         <wsdlsoap:operation soapAction=""/>         <wsdl:input name="CreatePdfSignatureRequest">            <wsdlsoap:body encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" namespace="http://GlobalEsign.tsi.de" use="encoded"/>         </wsdl:input>         <wsdl:output name="CreatePdfSignatureResponse">            <wsdlsoap:body encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" namespace="https://soap.global-esign.com/axis/services/GlobalEsignSoapExt" use="encoded"/>         </wsdl:output>      </wsdl:operation>   </wsdl:binding>   <wsdl:service name="GlobalEsignSoapExtService">      <wsdl:port binding="impl:GlobalEsignSoapExtSoapBinding" name="GlobalEsignSoapExt">         <wsdlsoap:address location="https://soap.global-esign.com/axis/services/GlobalEsignSoapExt"/>      </wsdl:port>   </wsdl:service></wsdl:definitions>

     

    The coding of the test program is:

    *&---------------------------------------------------------------------*
    *& Report  Z_SOAP_PDF_SIGNATUR
    *&
    *&---------------------------------------------------------------------*
    *&
    *&
    *&---------------------------------------------------------------------*
    REPORT  z_soap_pdf_signatur.
    
    *------ Type pools
    type-pools: sai.
    
    *------ Class definitions and references
    DATA: lo_zpdf_sign    TYPE REF TO zpdfco_global_esign_soap_ext,      lo_system_fault TYPE REF TO cx_ai_system_fault,      lo_appl_fault   type ref to cx_ai_application_fault.
    
    *------ data
    DATA: output TYPE zpdfcreate_pdf_signature_respo,
          input TYPE  zpdfcreate_pdf_signature.
    DATA: wa_controller TYPE prxctrl.
    DATA:  pdfout(255) TYPE c  VALUE
     'C:/TEMP/pp-20080229-93ES-40010-0013439840-1690000005.pdf',       pdfsign(255) TYPE c  VALUE
     'C:/TEMP/pp-20080229-93ES-40010-0013439840-1690000005-sign.pdf',        wa_objcont TYPE soli,        objcont LIKE soli  OCCURS 0.
    
    DATA: xlines TYPE string,
          buffer TYPE  xstring,      x_msg  TYPE c LENGTH 100.
    
    TRY.
        CREATE OBJECT lo_zpdf_sign      EXPORTING        logical_port_name = 't_systems'.  CATCH cx_ai_system_fault .
    ENDTRY.
    
    * read unsigned pdf
    OPEN DATASET pdfout FOR INPUT MESSAGE x_msg
                        IN BINARY MODE.
    
    TRY.
        READ DATASET pdfout INTO xlines.  CATCH cx_sy_file_open_mode.    EXIT.
    ENDTRY.
    
    CLOSE DATASET pdfout.
    
    * convert string
    CALL FUNCTION 'SCMS_STRING_TO_XSTRING'
      EXPORTING    text           = xlines
    *   MIMETYPE       = ' '
    *    encoding       = 'UTF-8'
     IMPORTING    buffer         = buffer  EXCEPTIONS    failed         = 1    OTHERS         = 2  .
    
    
    TRY.
        input-in0 = 'user'.    input-in1 = 'password'.    input-in2 =  buffer.    input-in3 = 'affilinet'.    CALL METHOD lo_zpdf_sign->create_pdf_signature      EXPORTING        input  = input      IMPORTING        output = output.  CATCH cx_ai_system_fault INTO lo_system_fault.    DATA: lv_message TYPE string.    DATA: lv_message_long TYPE string.    CALL METHOD lo_system_fault->if_message~get_text      RECEIVING        result = lv_message.    CALL METHOD lo_system_fault->if_message~get_longtext      RECEIVING        result = lv_message_long.    WRITE lv_message.    WRITE lv_message_long.  CATCH cx_ai_application_fault into lo_appl_fault.    DATA: lv_messaap TYPE string.    DATA: lv_messaap_long TYPE string.    CALL METHOD lo_appl_fault->if_message~get_text      RECEIVING        result = lv_messaap.    CALL METHOD lo_appl_fault->if_message~get_longtext      RECEIVING        result = lv_messaap_long.    WRITE lv_messaap.    WRITE lv_messaap_long.
    
    ENDTRY.
    
    LOOP AT output-controller INTO wa_controller.
      WRITE:/ wa_controller-field.  WRITE:/ wa_controller-value.
    ENDLOOP.
    
    
    * store signed pdf
    OPEN DATASET pdfsign FOR output MESSAGE x_msg
                        IN BINARY MODE.
    
    transfer output-CREATE_PDF_SIGNATURE_RETURN
             to pdfsign.

     

     

    Processing the soap call in the test programm ends in a system exception (cx_ai_system_fault)  with the message:

    "General Error Es ist ein Fehler bei der Proxy-Verarbeitung aufgetreten (  PART UNKNOWN (NULL)    )"

     

    It seems as if there is no response or a response in a wrong format given by the webservice.

     

    We had a look at the ICF-Trace.

    The request seems to be a proper soap-call.

    But the response is not in XML-format and therefore could not be completely displayed.

    it says:

    Ungültig auf der obersten Ebene im Dokument. Fehler beim Bearbeiten der Ressource 'file:///C:/Dokumente und Einstellungen/S...

     

    HTTP/1.1 200 OK

    ^

     

    Could anybody help ?

     

    Kind regards

     

    Heinz

     


    0 0
  • 02/25/15--13:44: AUTOSTART=1 Not to Be Used
  • I am having an issue with AUTOSTART=1 not working on 2 of my systems.  The system does not start until I open the MMC, interestingly I don't have to manually start the instance, just opening the MMC kicks off the AUTOSTART process.  I opened a ticket with SAP and I was told that AUTOSTART=1 should be not used any more because

    Apart from the fact that using Autostart parameter can change the control in the start of the instances, the recommendations of changes

    in the service definition are not necessary and  can be dangerous because customer could use versions in other directories that could

    change  the security settings and even provoke the instance doesn´t start. This is dangerous and can create more problems in the systems.

     

    Juding from the number of topics on SDN, I see that many people are still using AUTOSTART=1 but what does one use to start an instance after a reboot if we can't use AUTOSTART=1.


    0 0

    Hi. I installed on SAP web channel application, I look in folder C:\usr\sap\<XXX>\J00\j2ee\cluster\apps\sap.com installed WEC component but how I can access to him with web I try http://IP:50000/wec/comm/main/leanapp  but not have access. Please help, how I can access with web for configure it.

    Thank you.


    0 0

    Hello fellows

     

    Currently i have a problem with my portal, we just upgrade from 7.0 to 7.40 using a copy of the server for testing purposes, but when i try to access the irj, i get the following error

     

    Error tiempo ejecución del portal
    Excepción durante procesamiento de la petición. Envíe el ID de la excepción a su administrador del portal
    ID excepción 01:48_16/04/15_12334250

    Encontrará más detalles sobre esta excepción en el fichero de log

     

    meaning

     

    Runtime error portal
    Exception during request processing . Send the ID of the exception to your portal administrator
    ID excepción 01:48_16/04/15_12334250

    For more details on this exception in the log file


    In the log we have found this

     

    /usr/sap/SID/XXX/j2ee/cluster/server0/log

     

    com.sap.dtr.client.lib.protocol.CommunicationException: Unable to open connection to host OLDSERVER:50,100

    [The IP address of the host could not be resolved. Maybe the URL is misspelled or the host does no longer exist]

    [reason: OLDSERVER]

    java.net.UnknownHostException: OLDSERVER

    In the SLD --> http://NEWSERVER:50100/sld we changed it and reset the portal but still getting the same error.

    We have look where we can change this parameter, to the NEWSERVER without succes

     

    Thanks in advance for your help


    0 0

    Dear SAP Experts,

     

    I wanted to install standalone SAP NW Gateway 2.0 for SAP Mobile Platform 3.0.

     

    Can you please help me with required documentation for installation of SAP NW Gateway 2.0 on Windows Server 2008 R2 along with the exact SWPM release which needs to be used for the installation.

     

    I did installed with SWPM by using option as per attached screen shot. Please let me know whether this was a right procedure for NW Gateway Installation or I need to follow something else. After installation I have checked at SAP MMC and found all the processes running. But I am not aware how to access the NW Gateway. Please guide me as I am little new to this area.

     

    Best Regards,

    Vishal Jain


    0 0

    Struck in 24th phase plese help !!


    0 0
  • 07/25/07--03:04: what are sap notes??
  • what are sap notes??


    0 0

    Hi all,

     

    During installation i am getting an error which is as follows,

     

    "Unable to open RFC connection to SAP System NSP.

    Solution: Start the system."

     

    And the second problem is that there are no connections shown in SAPGUI.

     

    Please help me out.

     

    Thanking you,

    Kranthi


    0 0

    Hello

     

    I have to make a system copy from a NetWeaver ABAP and JAVA 7:02. Reason: is installed on a Windows Server 2003. New, Windows Server 2008 and SQL Server of 2008. I did an export via SWPM.

     

    And now I'm doing an import on the new server via SWPM. Unfortunately, breaking the import into the phase "Run Java Migraiton Toolkit" from the following error message

     

    Error.jpg

    I also have attached the file as the image.


    . Does anyone have an idea? Many Thanks.


    0 0

    Hi,

     

    I am a SDN subscriber and successfully installed SAP Netweaver 7.0 SR3 on Solaris 10/08 oracle 10.2.0.4 database.

     

    Got the new license key file (Digitally-Signed License Key) and successfully installed with user sap*.

     

    But when I logon with newly created user it gives an error "Logon not possible (Error in license check)"

    I tried following but did not work out.

     

    -- Reinstall license key twice and show license installed successfully.

    -- Cannot install license from command prompt (saplicense -install -ifile=filename.txt) it gives an error "license key file is digital" try installing by login to system".

    -- Tried to recreate another user same problem.

    -- was able to logon with temp license but once temp license deleted cannot logon with new permenent license.

    -- only one user sap* can logon.

    -- SLICENSE shows license in database with staus "Green"

    -- Harware key, installation number verified. seems ok.

    -- When I am trying to install temp license it gives an error message " There is a permenent license key for "NetWeaver_ORA" in the system but it has never been checked successfully.In this situation a temporary license key must not be installed.

     

    If anyone had similer problem and found the solution please post it. would be appreciated for the solution.

     

    Thanks

     

    Atul


older | 1 | .... | 51 | 52 | (Page 53) | 54 | 55 | .... | 76 | newer